Welkom bij Badminton Club Lieshout

Nog veel activiteiten bij Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op ma, 05/20/2024 - 11:24
Ondanks dat het badmintonseizoen 2023/2024 gestaag naar een einde loopt zitten er nog veel activiteiten in de pen bij Badminton Club Lieshout. Badminton Club Lieshout is immers écht meer dan alleen een wekelijkse badminton-avond. Zowel voor de jeugd als voor de senioren worden er diverse “extra’s” georganiseerd voor die leden: op die wijze houdt het bestuur de vereniging steeds actueel én actief.

Ainara Vandegard met twee bekers naar huis bij Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 05/12/2024 - 14:18
Ainara Vandegard heeft zich wel heel nadrukkelijk gemanifesteerd tijdens de “Clubkampioenschappen Single 2024” bij de senioren van Badminton Club Lieshout. Zij was niet alleen de allerbeste van de deelnemende dames maar wist ook nog eens de B-poule te winnen, waardoor ze uiteindelijk met twee wisselbekers naar huis mocht.

Wouter van Vijfeijken nieuwe “Single Clubkampioen” Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 04/28/2024 - 16:30
Na een enerverend toernooi heeft Wouter van Vijfeijken zich mogen kronen tot “Clubkampioen Single 2024” bij de senioren. Gedurende het toernooi werd duidelijk dat hij dit jaar de allerbeste was. De kampioen van afgelopen jaar -Ruud van Vijfeijken- kon dit jaar -vanwege kleine pijntjes- niet helemaal meekomen en moest uiteindelijk ook nog Laurence Roijackers voor zich dulden, die met zijn typerende spel de tweede plaats pakte.

Badminton Club Lieshout zoekt jeugdtrainer/begeleider voor mini’s

Ingediend door Stan op zo, 04/14/2024 - 20:04
De jeugd kiest tegenwoordig steeds vroeger voor hun sport. Badminton Club Lieshout wil graag op die trend inspelen door een jeugdgroep op te zetten voor de leeftijdscategorie 4-6 jaar. De vereniging zoekt daarom een begeleider/trainer die samen met de vereniging deze activiteit wil opzetten. Lijkt jou dat leuk ? Zou jij dat wel willen ? Neem dan contact op met Badminton Club Lieshout via www.badmintonclublieshout.nl en overleg over de mogelijkheden.