BCL H1 - BouwCenter Swinkels - Seizoen 2022/2023

BCL-H1/BouwCenter Swinkels

Bondscompetitie, Badminton Nederland

Mannen Veer 2, afdeling 3

  • Jeroen van der Heiden
  • Christian Klumpers
  • Bert Manders
  • Laurence Roijackers
  • Ruud van Vijfeijken
  • Wouter van Vijfeijken

Klik hier voor uitslagen en standen

Gerelateerde artikelen

Herenteam Badminton Club Lieshout: dit seizoen als tweede geëindigd

Ingediend door Stan op zo, 03/05/2023 - 15:25
Na de verliespartij tegen koploper BC Shot (uit Dongen) was er voor het Lieshoutse herenteam geen eer meer te behalen in de derde afdeling. Dit seizoen was een tweede plaats uiteindelijk het hoogst haalbare. Na de promotie van afgelopen jaar (van nylon shuttles naar veren shuttles) zat er, ondanks de dikke winst in Tilburg en het gelijke spel in Sprang-Capelle, dit seizoen geen nieuwe promotie in.

Herenteam Badminton Club Lieshout kan koppositie niet pakken

Ingediend door Stan op zo, 01/22/2023 - 20:02
Door een dikke winstpartij tegen laagvlieger WIK (uit Sittard) en een fors verlies tegen koploper Shot (uit Dongen) lijkt het herenteam van Badminton Club Lieshout niet meer mee te spelen om de koppositie. Die is na het onderlinge treffen nog steviger in handen gekomen van de Dongense heren van BC Shot. BCL-H1/BouwCenter Swinkels zal in de laatste wedstrijden van het seizoen moeten laten zien dat een tweede plek in de eindrangschikking het hoogst haalbare is.

Herenteam Badminton Club Lieshout blijft koploper achtervolgen

Ingediend door Stan op zo, 12/18/2022 - 12:55
Het herenteam van Badminton Club Lieshout heeft in de derde afdeling van de “Mannen-2-klasse” (waar gespeeld wordt met een veren shuttle) een overwinning en een gelijkspel behaald. Doordat koploper BC Shot ook heel wat punten haalde blijft het gat ongeveer even groot tussen de Lieshoutse heren en de koploper. Het lijkt er op dat de onderlinge wedstrijd, die begin 2023 gespeeld zal gaan worden tussen deze beide teams de definitieve beslissing zal gaan brengen in deze klasse.