BCL J2 - MK Sport - Seizoen 2023/2024

Gerelateerde artikelen

“Zilverteam” Badminton Club Lieshout verliest nipt

Ingediend door Stan op zo, 02/18/2024 - 13:05
Het jongste jeugdteam van Badminton Club Lieshout, dat in de “zilver-klasse” uit komt heeft een spannende wedstrijd tegen de jeugd van Good Luck-J3 nipt verloren. Met 1-2 ging de wedstrijd uiteindelijk naar de tegenstanders uit Belfeld. De lage eindstand geeft al aan dat er veel gelijke spelen waren in deze wedstrijd. Ondanks dit verlies staat het team op een keurige 2de plaats in de 21ste afdeling van deze categorie “zilver”.

“Zilverteam” Badminton Club Lieshout begint met winst en verlies

Ingediend door Stan op zo, 01/21/2024 - 21:21
Badminton Club Lieshout wordt in de tweede fase van de landelijke jeugdcompetitie vertegenwoordigd door één écht nieuw team. In de 21ste afdeling van de categorie “zilver” wordt de club vertegenwoordigd door Siebe Klomp, Jim Schrama en Teun Scheepers. In de eerste twee wedstrijden van het seizoen hebben ze zowel gewonnen als verloren.

Badminton Club Lieshout schrijft extra jeugdteam in

Ingediend door Stan op zo, 11/26/2023 - 19:20
Badminton Club Lieshout heeft besloten om een tweede jeugdteam in te gaan schrijven in de tweede fase van “Jeugdcompetitie” die door Badminton Nederland komend voorjaar wordt georganiseerd. Ook het team dat in de eerste fase heeft deelgenomen zal zich voor de tweede fase in schrijven; hierdoor is Badminton Club Lieshout komend voorjaar weer met twee teams vertegenwoordigd in de jeugdcompetitie.