BCL J1 - BouwBaar Bouwmanagement - Seizoen 2023/2024

Gerelateerde artikelen

Jeugdteam Badminton Club Lieshout dichtbij “eerste wedstrijdpunt”

Ingediend door Stan op ma, 02/12/2024 - 18:21
In de 62de afdeling van D-D2 categorie (in de landelijke jeugdcompetitie) lukt het de Lieshoutse spelers nóg niet om partijen te winnen. Hoewel ze steeds dichter bij komen wachten de speelsters nog steeds op een eerste wedstrijdpunt. In de thuiswedstrijd tegen het 4de jeugdteam van BC Olympia 56 was het wéér bijna zo ver: Hilke Klomp was met een 18-21 in de derde set er héél dicht bij. Eerder lukte het Maud Steegs ook nét niet.

Badminton Club Lieshout schrijft extra jeugdteam in

Ingediend door Stan op zo, 11/26/2023 - 19:20
Badminton Club Lieshout heeft besloten om een tweede jeugdteam in te gaan schrijven in de tweede fase van “Jeugdcompetitie” die door Badminton Nederland komend voorjaar wordt georganiseerd. Ook het team dat in de eerste fase heeft deelgenomen zal zich voor de tweede fase in schrijven; hierdoor is Badminton Club Lieshout komend voorjaar weer met twee teams vertegenwoordigd in de jeugdcompetitie.

Jeugdteam Badminton Club Lieshout doet volop ervaring op

Ingediend door Stan op zo, 10/29/2023 - 14:28
Het jeugdteam van Badminton Club Lieshout heeft het zwaar te halen in de eerste fase van de volledig nieuw opgezette competitie van Badminton Nederland. In de “categorie D” -waar het team in afdeling 28 is ingedeeld- zijn de tegenstanders duidelijk te sterk voor de net beginnende Lieshoutse badmintonners. Toch houdt het team de moed er in en probeert het zo veel mogelijk ervaring op te doen.