BCL H1 - BouwCenter Swinkels - Seizoen 2023/2024

BCL-H1/BouwCenter Swinkels

Bondscompetitie, Badminton Nederland

Mannen Veer 2, afdeling 12

  • Jeroen van der Heiden
  • Christian Klumpers
  • Bert Manders
  • Laurence Roijackers
  • Ruud van Vijfeijken
  • Wouter van Vijfeijken

Klik hier voor uitslagen en standen

Gerelateerde artikelen

Herenteam Badminton Club Lieshout sluit seizoen als derde af

Ingediend door Stan op zo, 02/04/2024 - 13:38
In de 12de afdeling van de klasse “Mannen, spelend met een veren shuttle-2” is het Lieshoutse herenteam uiteindelijk op een derde plaats geëindigd. Een prima prestatie die -met een beetje geluk- ook een tweede plaats had kunnen zijn: tegen VBSC werd er immers nét gelijkgespeeld waardoor ze nét niet over hen heen gingen. Opsteker was wél dat twee spelers van het team de individuele ranglijst aanvoeren van deze afdeling.

Herenteam Badminton Club Lieshout door verliespartijen verder achterop

Ingediend door Stan op zo, 12/10/2023 - 17:19
In de 12de afdeling van de klasse “Mannen, spelend met een veren shuttle” is het Lieshoutse herenteam na eerdere overwinningen nu op twee verliespartijen getrakteerd. In de Veldhovense Atalanta sporthal werd het team met 6-2 naar huis gezonden en in de eigen sporthal “de Klumper” kon het team -ondanks veel gelijk opgaande wedstrijden- geen échte vuist maken tegen het sterke Rudra United.

Herenteam Badminton Club Lieshout boekt wéér twee overwinningen

Ingediend door Stan op zo, 11/05/2023 - 15:20
In de 12de afdeling van de klasse “Mannen, spelend met een veren shuttle” heeft het Lieshoutse herenteam wéér twee overwinningen gehaald. Eerst werden de Tilburgse heren getrakteerd op een dikke nederlaag (8-0) en daarna werd er ook nog eens van BC Echt gewonnen (3-5). Door deze goede resultaten blijft het team meedraaien in de top van deze 12de afdeling.