BCL GD1 - MK Sport Gemert - Seizoen 2022/2023

Gerelateerde artikelen

Seizoen dubbelteam Badminton Club Lieshout alweer voorbij

Ingediend door Stan op zo, 05/28/2023 - 11:53
Met een 1-2 verlies tegen het sterke Oirschotse dubbelteam heeft BCL-GD1/MK Sport het seizoen zonder punten afgesloten. Het team dat op “gemengd-niveau B” speelde wist alleen punten te halen tegen het zwakke Beuningen, dat zich uiteindelijk teruggetrokken heeft, waardoor de behaalde punten kwamen te vervallen. Tóch heeft het team laten zien dat competitie spelen bij Badminton Club Lieshout érg leuk kan zijn.

Dubbelteam Badminton Club Lieshout beleeft lastige start

Ingediend door Stan op zo, 03/26/2023 - 14:09
Het gemengd-dubbelteam van Badminton Club Lieshout heeft een lastige start meegemaakt in de nieuwe “dubbelcompetitie”. Dit nieuwe team in een nieuwe competitie is ingedeeld in de 5de afdeling van niveau B. Door het terugtrekken van het Beuningse dubbelteam -waarvan wél gewonnen was- staat de teller voor het team inmiddels op enkel verliespartijen.

Nieuw competitieteam bij Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 02/05/2023 - 20:24
Badminton Nederland, de officiële Nederlandse Badminton Bond, heeft dit jaar voor het eerst een “dubbelcompetitie” opgestart. Natuurlijk zal Badminton Club Lieshout het komende voorjaar deel gaan nemen aan deze nieuwe competitie. De vereniging zal met één team vertegenwoordigd zijn en spelen op “niveau B”. Het team is ingedeeld in de vijfde afdeling.