Badminton Club Lieshout op vakantie

Ingediend door Stan op zo, 07/07/2024 - 12:25
Badminton: een leuk spel voor op de camping en een geweldige sport voor in de sporthal: voor jong en oud !

Badminton: een leuk spel voor op de camping en een geweldige sport voor in de sporthal: voor jong en oud !

 

De sporters van Badminton Club Lieshout houden vakantie. Zij hebben hun rackets opgeborgen om uit te rusten tijdens een welverdiende zomerstop. Op woensdag 3 juli 2024 hebben zij hun laatste speeldag gehad en woensdag 21 augustus 2024 nemen zij de rackets weer op tijdens de eerste speelavond van het seizoen 2024/2025.

Vakantie

Na de twee seizoenafsluitingen -eerst voor de jeugd en erna voor de senioren- is er nu écht een eind gekomen aan de wekelijkse speelavonden van Badminton Club Lieshout voor het seizoen 2023/2024. De laatste speelavond is op 3 juli geweest en op woensdag 21 augustus zullen de badmintonners hun racket pas weer tevoorschijn halen. Niet iedereen zal daar echter op wachten: badminton is immers een zeer geschikte spel om op de camping te bedrijven en zo “een beetje in vorm” te blijven tijdens de zomerstop.

Nieuwe leden

Vanaf 21 augustus zijn nieuwe leden dan ook weer meer-dan-welkom bij Badminton Club Lieshout. Heb je zin om ook eens een shuttle in verenigingsverband te slaan ? Noteer dan 21 augustus in je agenda en kom op die avond naar Sporthal “de Klumper” aan de Papenhoef in Lieshout. De jeugd speelt dan vanaf 18:30 uur en de senioren vanaf 20:00 uur. Loop gerust binnen en … als je je sportkleding mee brengt kun je ook meteen mee doen ! Je hoeft dan overigens niet meteen lid te worden en mag altijd twee keer gratis mee spelen. Daarna moet je wel besluiten om lid te worden. Ook een racket hoef je niet meteen aan te schaffen: deze kun je lenen van de vereniging zodat je eerst eens kunt proberen of badminton iets voor jou is.

Rabobank Inloopdagen

Overigens worden op de woensdagen 11 en 18 september 2024 weer de jaarlijkse “Rabobank Inloopdagen” gehouden waardoor iedereen kennis kan komen maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder. Dankzij de ondersteuning van Rabobank Helmond-Peel Noord kan dat volledig gratis. Kort daarna valt ook de “nationale sportweek” (20 t/m 29 september), waarin de sport in het hele land gepromoot wordt. Ook dat is weer een goede aanleiding om eens bij Badminton Club Lieshout binnen te lopen.

Badminton Club Lieshout wenst iedereen een héle fijne zomervakantie en hoopt u terug te zien ná de zomer !