Nog veel activiteiten bij Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op ma, 05/20/2024 - 11:24
Vorig jaar was de -goed bezochte- seizoenafsluiting van de senioren op een prachtige locatie in de bossen

Vorig jaar was de -goed bezochte- seizoenafsluiting van de senioren op een prachtige locatie in de bossen

 

Ondanks dat het badmintonseizoen 2023/2024 gestaag naar een einde loopt zitten er nog veel activiteiten in de pen bij Badminton Club Lieshout. Badminton Club Lieshout is immers écht meer dan alleen een wekelijkse badminton-avond. Zowel voor de jeugd als voor de senioren worden er diverse “extra’s” georganiseerd voor die leden: op die wijze houdt het bestuur de vereniging steeds actueel én actief.

Bij Badminton Club Lieshout is altijd wel wat te doen. In de laatste weken van het seizoen hebben ze dan ook -naast de gewoon doorlopende wekelijkse speelavond- diverse extra activiteiten gepland voor zowel de jeugd als de senioren.

Jeugd

Voor de jeugd is er “natuurlijk” allereerst de deelname aan de jaarlijkse roefeldag. Badminton Club Lieshout laat zich al jaren graag zien op deze dag om zo de Laarbeekse jeugd kennis te laten maken met badminton: “snelste zaalsport ter wereld”. Dit jaar is de Roefeldag op 8 juni 2024 ingepland. Op de woensdag na de Roefeldag -dat is 12 juni- organiseert de vereniging voor de jeugd een “vrienden- en vriendinnenavond”. Alle jeugdleden mogen dan een vriendje of vriendinnetje meebrengen waarmee ze die speelavond gaan badmintonnen. Uiteraard wordt deze speelavond dan niet “standaard” ingevuld, maar op een manier dat de vriendjes en vriendinnetjes goed kunnen zien wat Badminton Club Lieshout te beiden heeft.. Tenslotte word er voor de jeugd ook nog een seizoenafsluiting georganiseerd. Deze vindt plaats op 22 juni a.s. Hiervoor is de jeugdbegeleiding inmiddels alweer een leuk programma in elkaar zetten.

Senioren

Ook voor de senioren worden er de komende periode extra activiteiten georganiseerd. Op 29 mei a.s. spelen zij een dubbel-toernooi op de wekelijkse -woensdagse- speelavond. De inschrijvingen voor dit toernooi staan inmiddels open (voor de leden). Aansluitend hebben de senioren ook dit jaar weer een seizoenafsluiting. Deze keer is die gepland op 29 juni. De organisatie daarvan is in handen gelegd van Hans van den Eijnden en Diony Janssen: zij hebben inmiddels een mooi programma samengesteld. Op 3 juli 2024, tenslotte, sluiten zowel de senioren als de jeugd het seizoen 2023/2024 af met een laatste speelavond.