Welkom bij Badminton Club Lieshout

Badminton Club Lieshout zoekt jeugdtrainer/begeleider voor mini’s

Ingediend door Stan op zo, 04/14/2024 - 20:04
De jeugd kiest tegenwoordig steeds vroeger voor hun sport. Badminton Club Lieshout wil graag op die trend inspelen door een jeugdgroep op te zetten voor de leeftijdscategorie 4-6 jaar. De vereniging zoekt daarom een begeleider/trainer die samen met de vereniging deze activiteit wil opzetten. Lijkt jou dat leuk ? Zou jij dat wel willen ? Neem dan contact op met Badminton Club Lieshout via www.badmintonclublieshout.nl en overleg over de mogelijkheden.

Jeugdactiviteit Badminton Club Lieshout weer “gezellig en sportief”

Ingediend door Stan op zo, 04/07/2024 - 20:18
De jeugd van Badminton club Lieshout heeft weer hun eigen “jeugdtoernooi” gespeeld. Zoals ieder jaar was er aandacht voor het badminton, maar daarnaast ook aandacht voor een leuke activiteit: sporten bij Badminton Club Lieshout is immers zo veel meer dan alleen badminton. Overigens mochten Hilke Klomp en Teun Scheepers zich de winnaars van het badmintongedeelte noemen, maar kon iedereen met een voldaan gevoel naar huis.

Badminton Club Lieshout past speeltijden enigszins aan

Ingediend door Stan op zo, 03/31/2024 - 12:43
Het bestuur van Badminton Club Lieshout heeft t.b.v. de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering de speeltijden -en daarmee samenhangende huurkosten- van de vereniging nog eens goed tegen het licht gehouden. Besloten is om in de indeling van de speelavond geen wijzigingen aan te brengen. Wél is besloten het laatste half uur de zaal niet meer vast te gaan huren: de praktijk heeft immers uitgewezen dat er in het laatste half uur dat de zaal gehuurd wordt eigenlijk nooit meer gespeeld wordt.

Ouders jeugdleden maken kennis met Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 03/24/2024 - 15:03
Badminton Club Lieshout vindt betrokkenheid belangrijk. Om die reden hebben de ouders van de jeugdgroepen zelf óók eens kennis kunnen maken met de badmintonsport. In die kennismaking hebben zij -samen met hun kind- kunnen spelen tegen andere ouders-met-kind. Hierdoor weten ze beter wat badminton voor hun kind betekent én worden ze zelf ook “aan het werk gezet”.

Jeugdteam Badminton Club Lieshout haalt eerste échte wedstrijdpunten

Ingediend door Stan op zo, 03/17/2024 - 13:42
In de 62de afdeling van D-D2 categorie (in de landelijke jeugdcompetitie) heeft het Lieshoutse team de eerste wedstrijdpunten binnengehaald. Hilke Klomp had de primeur door haar singlepartij te winnen. Thijs van Sinten en Wessel van Hoof hielpen hun teamgenoten daarna nog eens door als invaller een tweede wedstrijdpunt binnen te halen. De hatelijke “0” is daarmee -tot opluchting van het hele team- van de ranglijst verdwenen.